the big guy @ podul grant

fotograf profesionist in bucuresti : the big guy @ podul grant fotografia 1 fotograf profesionist in bucuresti : the big guy @ podul grant fotografia 2 fotograf profesionist in bucuresti : the big guy @ podul grant fotografia 3 fotograf profesionist in bucuresti : the big guy @ podul grant fotografia 4  fotograf profesionist in bucuresti : the big guy @ podul grant fotografia 5 fotograf profesionist in bucuresti : the big guy @ podul grant fotografia 6 fotograf profesionist in bucuresti : the big guy @ podul grant fotografia 7 fotograf profesionist in bucuresti : the big guy @ podul grant fotografia 8 fotograf profesionist in bucuresti : the big guy @ podul grant fotografia 9 fotograf profesionist in bucuresti : the big guy @ podul grant fotografia 10 fotograf profesionist in bucuresti : the big guy @ podul grant fotografia 11 fotograf profesionist in bucuresti : the big guy @ podul grant fotografia 12 fotograf profesionist in bucuresti : the big guy @ podul grant fotografia 13 fotograf profesionist in bucuresti : the big guy @ podul grant fotografia 14 fotograf profesionist in bucuresti : the big guy @ podul grant fotografia 15 fotograf profesionist in bucuresti : the big guy @ podul grant fotografia 16 fotograf profesionist in bucuresti : the big guy @ podul grant fotografia 17

 

Fotografiile sunt realizate folosind aparatul foto DSLR profesionist Nikon D750. Ca si obiectiv profesionist  pentru forografii s-a folosit  Nikon AF-S NIKKOR 50mm f/1.4G si Nikon AF-S NIKKOR 85mm f/1.8G., cele mai bune obiective de portret de la Nikon.  Ca si setari aparatul foto a fost folosit in modul prioritate diafragma, iar modul de focalizare a fost spot. Majoritatea au fost facute in modul live vew pentru a putea incadra corect subiectul. Pozele au fost salvate in format RAW pentru a putea corecta expunerea si balansul de alb in Lightroom cat si eventualele incadrari defectuoase. Toate pozele au fost procesate ulterior in Lightroom pentru a corectat expunerile calculate gresit de aparat datorita soarelui puternic. In modul live view aparatul nu tine cont de setarile Spot sau Matrix.  S-au folosit diafragmele intre f/1.8 si f/2.8 pentru a avea o separare fata de fundal cat mai buna a modelului. ISO ul folosit a variat intre 50 pe soare si 640.  O alta problema a fost inaltimea subiectului, 1.90 fiind destul de greu de incadrat interesant chiar si cu lentila de 50mm.

Fotografiile au fost realizate in parcul de la piciorul podului Grant la apus pe cer senin si 20 grade. Am fotografiat din mai multe unghiuri pentru a vedea impactul soarelui la apus asupra subiectului. Cele mai interesante poze au iesit atunci cand lumina nu cade direct pe fata subiectului, pentru ca, chiar si la apus este prea puternica.

Pentru sedinnte foto in studiou sau in natura ma puteti contacta pe adresa de email t@celmaicel.ro sau pe pagina de facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.