sedinta foto in carturesti carusel

fotograf profesionist in bucuresti : sedinta foto in carturesti carusel fotografia 1 fotograf profesionist in bucuresti : sedinta foto in carturesti carusel fotografia 2 fotograf profesionist in bucuresti : sedinta foto in carturesti carusel fotografia 3  fotograf profesionist in bucuresti : sedinta foto in carturesti carusel fotografia 4 fotograf profesionist in bucuresti : sedinta foto in carturesti carusel fotografia 5 fotograf profesionist in bucuresti : sedinta foto in carturesti carusel fotografia 6 fotograf profesionist in bucuresti : sedinta foto in carturesti carusel fotografia 7 fotograf profesionist in bucuresti : sedinta foto in carturesti carusel fotografia 8 fotograf profesionist in bucuresti : sedinta foto in carturesti carusel fotografia 9 fotograf profesionist in bucuresti : sedinta foto in carturesti carusel fotografia 10 fotograf profesionist in bucuresti : sedinta foto in carturesti carusel fotografia 11 fotograf profesionist in bucuresti : sedinta foto in carturesti carusel fotografia 12 fotograf profesionist in bucuresti : sedinta foto in carturesti carusel fotografia 13 fotograf profesionist in bucuresti : sedinta foto in carturesti carusel fotografia 14 fotograf profesionist in bucuresti : sedinta foto in carturesti carusel fotografia 15 fotograf profesionist in bucuresti : sedinta foto in carturesti carusel fotografia 16 fotograf profesionist in bucuresti : sedinta foto in carturesti carusel fotografia 17 fotograf profesionist in bucuresti : sedinta foto in carturesti carusel fotografia 18 fotograf profesionist in bucuresti : sedinta foto in carturesti carusel fotografia 19

 

Fotografiile sunt realizate folosind aparatul foto DSLR profesionist Nikon D750. Ca si obiectiv profesionist  pentru forografii s-a folosit  Nikon AF-S NIKKOR 50mm f/1.8G. si Nikon AF-S NIKKOR 85mm f/1.8G  cele mai bune obiective de portret de la Nikon.  Ca si setari aparatul foto a fost folosit in modul prioritate diafragma, pozele fiind facute intr-o locatie cu lumina variabila. ISO a fost ridicat pana la 640 lumina folosita fiind destul de slaba. Distantele focale folosite au fost de 50mm si 85mm. Pozele au fost salvate in format RAW pentru a putea corecta expunerea in Lightroom. S-au folosit diafragmele intre f/1.8 si f/2 pentru a avea o separare fata de fundal cat mai buna a modelului. Datorita locatiei nu s-a folosit nici o sursa de lumina aditionala.

Fotografiile au fost realizate in incinta Carturesti Carusel.

Pentru sedinnte foto in studiou sau in natura ma puteti contacta pe adresa de email t@celmaicel.ro sau pe pagina de facebook.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.