sedinta foto de cuplu in aer liber

fotograf profesionist in bucuresti : sedinta foto de cuplu in aer liber fotografia 1 fotograf profesionist in bucuresti : sedinta foto de cuplu in aer liber fotografia 2 fotograf profesionist in bucuresti : sedinta foto de cuplu in aer liber fotografia 3 fotograf profesionist in bucuresti : sedinta foto de cuplu in aer liber fotografia 4  fotograf profesionist in bucuresti : sedinta foto de cuplu in aer liber fotografia 5 fotograf profesionist in bucuresti : sedinta foto de cuplu in aer liber fotografia 6 fotograf profesionist in bucuresti : sedinta foto de cuplu in aer liber fotografia 7 fotograf profesionist in bucuresti : sedinta foto de cuplu in aer liber fotografia 8 fotograf profesionist in bucuresti : sedinta foto de cuplu in aer liber fotografia 9 fotograf profesionist in bucuresti : sedinta foto de cuplu in aer liber fotografia 10

Fotografiile sunt realizate folosind aparatul foto DSLR profesionist Nikon D750. Ca si obiectiv profesionist  pentru forografii s-a folosit  Nikon AF-S NIKKOR 50mm f/1.4G si Nikon AF-S NIKKOR 85mm f/1.8G., cele mai bune obiective de portret de la Nikon.  Ca si setari aparatul foto a fost folosit in modul prioritate diafragma, iar modul de focalizare a fost spot.  Pozele au fost salvate in format RAW pentru a putea corecta expunerea si balansul de alb in Lightroom. S-au folosit diafragmele intre f/1.8 si f/2.8 pentru a avea o separare fata de fundal cat mai buna a modelului.

Fotografiile au fost realizate in parcul Cismigiu la ora 13 pe un soare foarte puternic. Pentru a evidentia subiectii  si pentru a compensa lumina puternica a soarelui am folosit blitzul SB-700 in modul manul la o putere de 1/16. Nu am folosit decat un flash diffuser, fotografiile fiind facute pe fuga.

Pentru sedinnte foto in studiou sau in natura ma puteti contacta pe adresa de email t@celmaicel.ro sau pe pagina de facebook.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.