sedinta foto cismigiu #2

fotograf profesionist in bucuresti : sedinta foto cismigiu #2 fotografia 1 fotograf profesionist in bucuresti : sedinta foto cismigiu #2 fotografia 2 fotograf profesionist in bucuresti : sedinta foto cismigiu #2 fotografia 3

Sedinta foto din parcul Cismigiu a fost realizata folosind aparatul foto DSLR profesionist Nikon D750. Ca si obiectiv profesionist  pentru forografii s-a folosit  Nikon AF-S NIKKOR 50mm f/1.4G si Nikon AF-S NIKKOR 85mm f/1.8G., cele mai bune obiective de portret de la Nikon. Pozele au fost salvate in format RAW pentru a putea corecta expunerea si balansul de alb in Lightroom cat si eventualele incadrari defectuoase.  Am folosit de asemena si un blitz Nikon SB-700 pentru a scoate si mai mult in evidenta subiectul si a compensa umbrele puternice venite de la soare.  Ca si setari aparatul foto a fost folosit in modul prioritate diafragma, iar modul de focalizare a fost spot. Majoritatea au fost facute in modul live vew pentru a putea incadra corect subiectul. S-au folosit diafragmele intre f/1.4 si f/2.0 pentru a avea o separare fata de fundal cat mai buna a modelului. ISO ul folosit a variat intre 50  si 100 din cauza soarelui puternic.

Fotografiile au fost realizate in parcul Cismigiu in mijlocul zilei pe un soare foarte puternic si cer senin. Am fotografiat din mai multe unghiuri pentru a vedea impactul soarelui la apus asupra subiectului.  Chiar daca un soare puternic nu este ideal pentru o sedinta foto am apelat la o reducere a saturatiei culorilor cat si la tone curve din lightroom pentru a reusi sa temperez culorile si contrastul puternic.

Pentru sedinnte foto in parc ma puteti contacta pe adresa de email t@celmaicel.ro sau pe pagina de facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.