sedinta foto studio pe fundal alb

fotograf profesionist in bucuresti : sedinta foto studio pe fundal alb fotografia 1 fotograf profesionist in bucuresti : sedinta foto studio pe fundal alb fotografia 2

Fotografiile sunt realizate folosind aparatul foto DSLR profesionist Nikon D750. Ca si obiective profesioniste  pentru forografii s-a folosit  Nikon AF-S NIKKOR 50mm f/1.4G., cele mai bune obiective de portret de la Nikon.  Ca si setari aparatul foto a fost folosit in modul manual, conditiile de lumina in studio fiind constante. Pozele au fost salvate in format RAW. S-au folosit diafragmele intre f/2.8 si f/4 ne fiind nevoie de o separare fata de fundal ci de o definitie cat mai buna a modelului.

Fotografiile au fost realizate in mini studio. S-a folosit un fundal alb  ce a ajutat la reglarea corecta a balansului de alb in lightroom. Un softbox cu lumina continua la o temperatura de 5500k ca si lumina principala si un flash Nikon SB-700  diluat printr-o umbrela de difuzie pentru fundal. Din cauza diferentei de temperatura dintre flash si lumina continua fundalul bate un pic in mov.

Pentru sedinnte foto in studiou sau in natura ma puteti contacta pe adresa de email t@celmaicel.ro sau pe pagina de facebook.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.