sedinta foto poze sexy in studio

fotograf profesionist in bucuresti : sedinta foto poze sexy in studio fotografia 1 fotograf profesionist in bucuresti : sedinta foto poze sexy in studio fotografia 2 fotograf profesionist in bucuresti : sedinta foto poze sexy in studio fotografia 3  fotograf profesionist in bucuresti : sedinta foto poze sexy in studio fotografia 4 fotograf profesionist in bucuresti : sedinta foto poze sexy in studio fotografia 5 fotograf profesionist in bucuresti : sedinta foto poze sexy in studio fotografia 6

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotografiile sunt realizate folosind aparatul foto Nikon D750. Ca si obiectiv pentru forografii s-au folosit  Nikon AF-S NIKKOR 50mm f/1.4G., cele mai bune obiective de portret si peisaj de la Nikon.  Ca si setari aparatul foto a fost folosit in modul manual, conditiile de lumina in studio fiind constante. S-au folosit diafragmele intre f/2.8 si f/4 ne fiind nevoie de o separare fata de fundal ci de o definitie cat mai buna a modelului.

Fotografiile au fost realizate in mini studio. S-a folosit un fundal gri neutru ce a ajutat la reglarea corecta a balansului de alb in lightroom. A fost adaugat in postproductie si un efect de vinieta puternic pentru a corecta lumina raspandita de umbrela. Ca si sursa de lumina s-a folosit un flash Nikon SB-700 setat pe zoom maxim pentru a lumina doar partile modelului ce doream a fi fotografiate. Flash-ul a fost montat intr-o umbrela de difuzie.

Pentru sedinnte foto in studiou sau in natura ma puteti contacta pe adresa de email t@celmaicel.ro sau pe pagina de facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.