poze sexy studio in lenjerie intima #2

fotograf profesionist in bucuresti : poze sexy studio in lenjerie intima #2 fotografia 1 fotograf profesionist in bucuresti : poze sexy studio in lenjerie intima #2 fotografia 2 fotograf profesionist in bucuresti : poze sexy studio in lenjerie intima #2 fotografia 3 fotograf profesionist in bucuresti : poze sexy studio in lenjerie intima #2 fotografia 4  fotograf profesionist in bucuresti : poze sexy studio in lenjerie intima #2 fotografia 5 fotograf profesionist in bucuresti : poze sexy studio in lenjerie intima #2 fotografia 6 fotograf profesionist in bucuresti : poze sexy studio in lenjerie intima #2 fotografia 7
fotograf profesionist in bucuresti : poze sexy studio in lenjerie intima #2 fotografia 8

Fotografiile sunt realizate folosind aparatul foto Nikon D750. Ca si obiectiv pentru forografii s-au folosit  Nikon AF-S NIKKOR 50mm f/1.4G., cele mai bune obiective de portret si peisaj de la Nikon.  Ca si setari aparatul foto a fost folosit in modul manual, conditiile de lumina in studio fiind constante. S-au folosit diafragmele intre f/2.8 si f/4 ne fiind nevoie de o separare fata de fundal ci de o definitie cat mai buna a modelului.

Fotografiile au fost realizate in mini studio. S-a folosit un fundal gri neutru ce a ajutat la reglarea corecta a balansului de alb in lightroom. Ca si sursa de lumina am folosit doar un singur softbox cu lumina continua la o temperatura de 5500k.

Pentru sedinnte foto in studiou sau in natura ma puteti contacta pe adresa de email t@celmaicel.ro sau pe pagina de facebook.

One thought on “poze sexy studio in lenjerie intima #2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.