poze cafenea gourmet

fotograf profesionist in bucuresti : poze cafenea gourmet fotografia 1 fotograf profesionist in bucuresti : poze cafenea gourmet fotografia 2 fotograf profesionist in bucuresti : poze cafenea gourmet fotografia 3 fotograf profesionist in bucuresti : poze cafenea gourmet fotografia 4fotograf profesionist in bucuresti : poze cafenea gourmet fotografia 5 fotograf profesionist in bucuresti : poze cafenea gourmet fotografia 6 fotograf profesionist in bucuresti : poze cafenea gourmet fotografia 7 fotograf profesionist in bucuresti : poze cafenea gourmet fotografia 8 fotograf profesionist in bucuresti : poze cafenea gourmet fotografia 9

 

Fotografiile sunt realizate folosind aparatul foto DSLR profesionist Nikon D750. Ca si obiectiv profesionist  pentru forografii s-a folosit  Nikon AF-S NIKKOR 28mm f/1.8G., obiectiv wide pentru a surprinde o cat mai mare parte din arhitectura interioasa a cafenelui.  Ca si setari aparatul foto a fost folosit in modul manual pentru a putea alege timpul de expunere dorit.  Distantele focale folosite au fost de 28mm. Pozele au fost salvate in format RAW pentru a putea corecta expunerea in Lightroom. A folosit ISO2000 pentru a surpinde exact atmosfera locului si pentru a nu o altera cu lumina unui flash.

Fotografiile au fost realizate in cafeneaua Gourmet din zona parcului Carol.

Pentru sedinnte foto in studiou sau in natura ma puteti contacta pe adresa de email t@celmaicel.ro sau pe pagina de facebook.

One thought on “poze cafenea gourmet

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.