sedinta foto portret fete in Journey Pub

fotograf profesionist in bucuresti : sedinta foto portret fete in Journey Pub fotografia 1 fotograf profesionist in bucuresti : sedinta foto portret fete in Journey Pub fotografia 2 fotograf profesionist in bucuresti : sedinta foto portret fete in Journey Pub fotografia 3  fotograf profesionist in bucuresti : sedinta foto portret fete in Journey Pub fotografia 4 fotograf profesionist in bucuresti : sedinta foto portret fete in Journey Pub fotografia 5 fotograf profesionist in bucuresti : sedinta foto portret fete in Journey Pub fotografia 6 fotograf profesionist in bucuresti : sedinta foto portret fete in Journey Pub fotografia 7 fotograf profesionist in bucuresti : sedinta foto portret fete in Journey Pub fotografia 8

 

Fotografiile sunt realizate folosind aparatul foto DSLR profesionist Nikon D750. Ca si obiectiv profesionist  pentru forografii s-a folosit  Nikon AF-S NIKKOR 50mm f/1.8G. si Nikon AF-S NIKKOR 85mm f/1.8G  cele mai bune obiective de portret de la Nikon.  Ca si setari aparatul foto a fost folosit in modul prioritate diafragma, pozele fiind facute intr-o locatie cu lumina naturala. ISO a fost ridicat pana la 640 lumina folosita fiind destul de slaba. Distantele focale folosite au fost de 50mm si 85mm. Pozele au fost salvate in format RAW pentru a putea corecta expunerea in Lightroom. S-au folosit diafragmele intre f/1.8 si f/2 pentru a avea o separare fata de fundal cat mai buna a modelului. La unele din poze s-a folosit un flash Nikon SB-700 pentru a umple umbrele generate de sursa de lumina plasata in tavan.

Fotografiile au fost realizate in incinta Journey Pub.

Pentru sedinnte foto in studiou sau in natura ma puteti contacta pe adresa de email t@celmaicel.ro sau pe pagina de facebook.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.