sedinta foto baiat in parc Bazilescu

fotograf profesionist in bucuresti : sedinta foto baiat in parc Bazilescu fotografia 1 fotograf profesionist in bucuresti : sedinta foto baiat in parc Bazilescu fotografia 2  fotograf profesionist in bucuresti : sedinta foto baiat in parc Bazilescu fotografia 3  fotograf profesionist in bucuresti : sedinta foto baiat in parc Bazilescu fotografia 4 fotograf profesionist in bucuresti : sedinta foto baiat in parc Bazilescu fotografia 5 fotograf profesionist in bucuresti : sedinta foto baiat in parc Bazilescu fotografia 6

 

 

 

Fotografiile sunt realizate folosind aparatul foto DSLR profesionist Nikon D750. Ca si obiectiv profesionist  pentru forografii s-a folosit  Nikon AF-S NIKKOR 50mm f/1.4G., cel mai bune obiective de portret de la Nikon.  Ca si setari aparatul foto a fost folosit in modul manual, conditiile de iluminare fiind constante. Pozele au fost salvate in format RAW pentru a putea corecta expunerea in Lightroom. S-au folosit diafragmele intre f/2 si f/2.8 pentru a avea o separare fata de fundal cat mai buna a modelului.

Fotografiile au fost realizate in parc Bazilescu. Ca si lumina s-a folosit un flash Nikon SB-700 diluat printr-o umbrela de difuzie declansat cu un  Yongnuo YN-622N.

Pentru sedinnte foto in studiou sau in natura ma puteti contacta pe adresa de email t@celmaicel.ro sau pe pagina de facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.