peisaj urban in mamaia

fotograf profesionist in bucuresti : peisaj urban in mamaia fotografia 1 fotograf profesionist in bucuresti : peisaj urban in mamaia fotografia 2  fotograf profesionist in bucuresti : peisaj urban in mamaia fotografia 3 fotograf profesionist in bucuresti : peisaj urban in mamaia fotografia 4 fotograf profesionist in bucuresti : peisaj urban in mamaia fotografia 5 fotograf profesionist in bucuresti : peisaj urban in mamaia fotografia 6 fotograf profesionist in bucuresti : peisaj urban in mamaia fotografia 7

 

Fotografiile sunt realizate folosind aparatul foto DSLR profesionist Nikon D750. Ca si obiectiv profesionist  pentru forografii s-a folosit  Nikon AF-S NIKKOR 28mm f/1.8G., obiectiv wide pentru a surprinde o cat mai mare parte din peisaj.  Ca si setari aparatul foto a fost folosit in modul manual pentru a putea alege timpul de expunere dorit. Distantele focale folosite au fost de 28mm. Pozele au fost salvate in format RAW pentru a putea corecta expunerea si elimina culorile nedorite  in Lightroom.

Fotografiile au fost realizate la Cazinou in Mamaia unde este o trecere pietonala suspendata.

Pentru sedinnte foto in studiou sau in natura ma puteti contacta pe adresa de email t@celmaicel.ro sau pe pagina de facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.