parcul cringasi in zapada

fotograf profesionist in bucuresti : parcul cringasi in zapada fotografia 1 fotograf profesionist in bucuresti : parcul cringasi in zapada fotografia 2 fotograf profesionist in bucuresti : parcul cringasi in zapada fotografia 3  fotograf profesionist in bucuresti : parcul cringasi in zapada fotografia 4 fotograf profesionist in bucuresti : parcul cringasi in zapada fotografia 5 fotograf profesionist in bucuresti : parcul cringasi in zapada fotografia 6 fotograf profesionist in bucuresti : parcul cringasi in zapada fotografia 7 fotograf profesionist in bucuresti : parcul cringasi in zapada fotografia 8

 

Fotografiile sunt realizate folosind aparatul foto DSLR profesionist Nikon D750. Ca si obiectiv profesionist  pentru forografii s-a folosit  Nikon AF-S NIKKOR 28mm f/1.8G., obiectiv wide pentru a surprinde o cat mai mare parte din peisaj.  Ca si setari aparatul foto a fost folosit in modul manual pentru a putea alege timpul de expunere dorit. Pentru a captura cat mai multa lumina ambientala am folosit un timp de expunere de 5-10 secunde. Distantele focale folosite au fost de 28mm. Pozele au fost salvate in format RAW pentru a putea corecta expunerea in Lightroom.  La majoritatea pozelor s-a folosit un  flash NIkon SB-700 declansat la distanta printr-un trigger  Yongnuo YN-622N  pentru a anima peisajul destul de static si pentru a pune in evidenta fulgii de nea.

Fotografiile au fost realizate in parcul Cringasi din Bucuresti.

Pentru sedinnte foto in studiou sau in natura ma puteti contacta pe adresa de email t@celmaicel.ro sau pe pagina de facebook.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.