sedinta foto cerere in casatorie la restaurant sole ing

fotograf profesionist in bucuresti : sedinta foto cerere in casatorie la restaurant sole ing fotografia 1 fotograf profesionist in bucuresti : sedinta foto cerere in casatorie la restaurant sole ing fotografia 2 fotograf profesionist in bucuresti : sedinta foto cerere in casatorie la restaurant sole ing fotografia 3  fotograf profesionist in bucuresti : sedinta foto cerere in casatorie la restaurant sole ing fotografia 4 fotograf profesionist in bucuresti : sedinta foto cerere in casatorie la restaurant sole ing fotografia 5 fotograf profesionist in bucuresti : sedinta foto cerere in casatorie la restaurant sole ing fotografia 6 fotograf profesionist in bucuresti : sedinta foto cerere in casatorie la restaurant sole ing fotografia 7 fotograf profesionist in bucuresti : sedinta foto cerere in casatorie la restaurant sole ing fotografia 8 fotograf profesionist in bucuresti : sedinta foto cerere in casatorie la restaurant sole ing fotografia 9 fotograf profesionist in bucuresti : sedinta foto cerere in casatorie la restaurant sole ing fotografia 10 fotograf profesionist in bucuresti : sedinta foto cerere in casatorie la restaurant sole ing fotografia 11 fotograf profesionist in bucuresti : sedinta foto cerere in casatorie la restaurant sole ing fotografia 12

Fotografiile sunt realizate folosind aparatul foto DSLR profesionist Nikon D750. Ca si obiectiv profesionist  pentru forografii s-a folosit  Nikon AF-S NIKKOR 50mm f/1.4G., cel mai bune obiective de portret de la Nikon cat si obiectivul wide de 28mm pentru a surprinde cat mai mult din peisaj.  Ca si setari aparatul foto a fost folosit in modul manual, conditiile de iluminare fiind constante. Pozele au fost salvate in format RAW pentru a putea corecta expunerea in Lightroom. S-au folosit diafragmele intre f/2.5 si f/3.5 pentru a putea focaliza pe ambii subiecti. ISO a fost ridicat pana la 4000 din cauza imposibilitatii de a folosi un flash in interiorul restaurantului.

Fotografiile au fost realizate in cadrul restaurantului Sole aflat la etajul 15 al cladirii ING din Bd. Iancu de Hunedoara Nr. 48.

Pentru sedinnte foto in studiou sau in natura ma puteti contacta pe adresa de email t@celmaicel.ro sau pe pagina de facebook.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.