barca noaptea pe mare

fotograf profesionist in bucuresti : barca noaptea pe mare fotografia 1 fotograf profesionist in bucuresti : barca noaptea pe mare fotografia 2 fotograf profesionist in bucuresti : barca noaptea pe mare fotografia 3  fotograf profesionist in bucuresti : barca noaptea pe mare fotografia 4

 

Fotografiile sunt realizate folosind aparatul foto DSLR profesionist Nikon D750. Ca si obiectiv profesionist  pentru forografii s-a folosit  Nikon AF-S NIKKOR 28mm f/1.8G., obiectiv wide pentru a surprinde o cat mai mare parte din peisaj.  Ca si setari aparatul foto a fost folosit in modul manual pentru a putea alege timpul de expunere dorit. Pentru a captura cat mai multa lumina ambientala am folosit un timp de expunere de 10 secunde.Din pacate diafragma folosita a fost f/2.8 fapt ce a impiedicat surprinderea corecta a cerului, stelele devenind astfel neclare. Distantele focale folosite au fost de 28mm. Pozele au fost salvate in format RAW pentru a putea corecta expunerea in Lightroom. Pentru a putea imortaliza barca am folosit flash remote sincronizat pe rear curtain. Chiar daca barca s-a miscat in cele 10 secunde folosirea flash-ului NIkon SB-700 a facut ca poza sa para clara.

Fotografiile au fost realizate in aproape de Navodari, barca din poza fiind cred singura de pe tot litoralul.

Pentru sedinnte foto in studiou sau in natura ma puteti contacta pe adresa de email t@celmaicel.ro sau pe pagina de facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.